Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/preparebirth.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/preparebirth.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2858) in /var/www/preparebirth.com/public_html/wp-content/plugins/indeed-smart-popup/indeed-smart-popup.php on line 118
Prepare fødselsforberedelse - fødselsforberedelse når det passer dig

Fødselsforberedelse med Prepare App

Sreenshot af Prepare App

Vores vision her hos Prepare er at give alle kvinder den bedste fødselsoplevelse, de kan få. Vi ønsker for dig, at du skal tænke tilbage på dit barns fødsel, og føle at du var den sejeste, vildeste og mest kraftfulde version af dig selv, i lige netop dét øjeblik.

Vi kan selvfølgelig ikke bestemme, hvor lang din fødsel skal vare, hvordan dit barn kommer til at vende eller hvordan veerne føles for dig. Men forskningen viser, at det i høj grad er dine forventninger til fødslen, der påvirker din oplevelse af den efterfølgende. Og det er noget vi kan hjælpe dig med! Vi vil give dig al den information og de værktøjer du skal bruge, for at føle dig fuldstændig forberedt til  fødslen.

En frygt for det mest naturlige i verden

At føde er noget af det mest naturlige i verden, men mange går alligevel rundt med en bekymring for, hvordan fødslen vil blive. Måske frygter du en lang eller meget smertefuld fødsel? For nogle bliver det et mål i sig selv, at fødslen skal være så smertefri og nem som muligt.

Forskning viser, at de kvinder, der har oplevet en fødsel mest positivt og som bagefter er mest tilfredse med fødslens forløb er dem, der var forberedt og havde afstemt deres forventninger. De følte sig involveret i beslutningerne omkring fødslen og oplevede, at de blev respekteret og taget vare på af dem, der hjalp dem under fødslen. Derfor kan det være en god idé at vide, hvad man går ind til, og hvordan man selv tager en aktiv del i at hjælpe kroppen til at lave det arbejde, den skal.

Uvidenhed skaber frygt, frygt skaber spænding, spænding skaber smerter. Hvorimod oplysning skaber ro i sindet, ro i sindet skaber ro i kroppen, som forhindrer opståelse af smerter.

Grantly Dick-Read Fødselslæge (1890 – 1959)

Bliv guidet gennem en nem og effektiv forberedelse

Prepare vil inspirere dig til at lave de mentale og praktiske øvelser, der bedst kan forberede din krop og dit sind på fødslen. Du vil dagligt blive guidet gennem nemme øvelser, der vil give de bedste mulige forudsætninger for en fødsel, hvor du er 100% til stede i din krop under fødslen, uden angst eller følelse af afmagt.

Øvelserne vil lære dig at arbejde bedst muligt med veerne, at bidrage med naturlig smertelindring uden at hæmme fødslen, samt helt konkrete fødeteknikker, der hjælper dit barn bedst muligt til verden. Du vil også blive klogere på de forskellige faser i fødslen samt de styrende hormoner, der forekommer naturligt og driver fødslen frem.

Fordi de ni måneder, der fører op til fødslen, også er en udfordring for din krop, vil du lære at give naturlig smertelindring og bedre fleksibilitet og bevægelighed til den gravide krop. Du vil også blive guidet gennem øvelser, der vil øge forudsætningerne for, at din baby er positioneret optimalt i bækkenet inden fødslen, ligesom du vil lære, hvordan du kan styre din babys rotation ned gennem bækkenet undervejs i fødslen.